Mondmaskers te koop bij quaTand

Sinds 1 juni is het dragen van een mond/neusmasker in het OV verplicht. De vraag naar medische maskers was al groot en de beschikbaarheid daarvan zou door deze maatregel verder kunnen beperken. Dit is reden voor de overheid (en ons) om reizigers te vragen gebruik te maken van eigen gemaakte mond/neusmaskers.

Niet iedereen is handig met naald en draad of heeft de mogelijkheid zelf zo’n masker te maken.
Charity van der Meer uit Gieten is gelukkig wel zo handig en is een geweldig initiatief begonnen: “A Mask for a Mask Project”.
Zij maakt kwalitatief hoogwaardige mond/neusmaskers met o.a. diverse Afrikaanse printen. De binnenzijde is gevoerd met een zachte zwarte katoenen voering. Tussen de twee katoenen lagen kunt u zelf nog een papieren tissue plaatsen voor extra bescherming. De maskers zijn voorzien van een handig enkelvoudig koord om te knopen. Dus geen last van elastieken achter de oren.

Charity maakt deze maskers niet voor eigen gewin. De omzet (en niet alleen de winst) wordt volledig doorgestuurd naar haar thuisland Zambia. Daar worden van de opbrengst ook weer maskers gemaakt door en voor de lokale bevolking.

Wij van quaTand omarmen dit geweldige initiatief. Daarom hebben wij in onze wachtruimte een mooi paneel opgehangen met met negen maskers in verschillende printen.

De maskers kunt u bij ons kopen voor € 5,- per stuk. Waarom?
– Om de vraag naar medische maskers helpen te verkleinen;
– De maskers kunnen worden hergebruikt en verkleint zo de afvalberg;
– U steunt de lokale bevolking in Zambia om zelf maskers te maken en te gebruiken, vooral zij die een verhoogd risico lopen.
– U draagt het masker niet voor niets, maar voor meerdere goede doelen: namelijk de bescherming van uw gezondheid en die van uw omgeving èn de bescherming van de Zambiaanse bevolking.
– Van ieder verkocht masker hier, kunnen in Zambia weer 5 maskers gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie op de site sharit4.net of neem contact op met charity@sharit.net

Posted in Uncategorized

Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– ’s Avonds naar de tandarts
– TV kijken vanuit de behandelstoel
– Gratis WiFi-netwerk
– Orthodontie
– Rolstoelvriendelijk
– Cereckronen in één dagdeel

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube