Visie

Visie van quaTand

Tandheelkunde is een medisch vakgebied waaraan steeds hogere eisen gesteld worden door patiënten, maatschappij en overheid. De zorgvraag neemt toe, doordat mensen steeds vaker hun eigen gebit behouden en diezelfde mensen met dat gebit ook steeds ouder worden. Bovendien worden mensen op oudere leeftijd vaker geconfronteerd met algemeen medische problemen, die weer extra eisen stellen aan het tandheelkundig handelen. Ook het vakgebied zelf groeit. Er is steeds meer mogelijk.

De zorgvrager
Daarbij moet in de gaten worden gehouden dat de mens centraal staat. Goede communicatie, aandacht en service zijn daarom belangrijk. De patiënt informeren over de behandelmogelijkheden en samen een plan van aanpak opstellen is ons devies.

Het zorgverlener
De veelomvattende, steeds verder specialiserende tandheelkunde, de toewijding en service kan niet door de tandarts alleen worden volbracht. Hij zal moeten delegeren en samenwerken in tandheelkundige teams om optimale zorg in de volle omvang aan te bieden. Het hele praktijkteam moet worden betrokken bij de behandeling, zodat een ieder een bijdrage kan leveren aan een goed “product” in de breedste zin van het woord. Passie voor het vak, plezier en arbeidssatisfactie moeten binnen de onderneming belangrijke pijlers vormen om de voornoemde toewijding en service te kunnen leveren.


Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– Orthodontie: spark clear aligners en insignia
– Cereckronen in één dagdeel
– Gratis WiFi-netwerk
– ’s Avonds naar de tandarts
– Rolstoelvriendelijk
– TV kijken vanuit de behandelstoel

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube