Orthodontie

Wij bieden sinds enkele jaren ook orthodontie aan. Haijo Siegers is tandarts voor orthodontie en heeft opleidingen gevolgd voor insignia en Spark. Samen met orthodontieassistentes Betty en Nikki vormen zij het orthoteam. In onze praktijk kun je  kiezen tussen individueel gemaakte brackets met -draden of Aligners. De Spark Aligners ken je misschien ook wel als de doorzichtige beugelhoesjes.

Samen bespreken wij wat voor jou de beste keuze is.

Insignia beugel: maatwerk voor jouw gebit

Wij  gebruiken het meest geavanceerde bracket systeem: het Insignia beugelsysteem. Dit systeem wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw mond, met behulp van digitale 3D technieken van Insignia. Met Insignia werken we voorspelbaar en heel precies aan het mooiste en beste eindresultaat voor jouw mond.

Wij kunnen je voorafgaand aan de behandeling laten zien hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Met Insignia worden brackets/slotjes op de tanden geplaatst met een nauwkeurigheid van 99%. Deze nauwkeurigheid is met geen enkel ander beugelsysteem mogelijk omdat deze brackets speciaal voor jou gemaakt zijn.

Spark Aligner; de doorzichtige beugel

Naast het Insignia-beugelsysteem bieden wij Spark Aligner behandeling aan. Een van de grootste voordelen van de Spark Aligner is dat hij “onzichtbaar” is en ook deze aligners worden speciaal voor jou gemaakt.

Bij zowel het Insignia beugelsysteem als bij de Spark Aligners kunnen wij  jouw beugeltraject online volgen. Hierbij maken wij gebruik van Orthoscreening en Dental Monitoring.

Met de behandeling beginnen?? Dan hoef je niet meer te “HAPPEN

Wij maken een digitale 3dscan met onze nieuwe TRIOS 3shape en kunnen je gelijk op de computer laten zien hoe jouw gebit eruit ziet.

Wil je meer weten? Klik dan hier voor filmpjes over:

Insignia

Spark

Orthoscreening

Dentalmonitoring

of neem contact op met onze praktijk 0592-261595


Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– Orthodontie: spark clear aligners en insignia
– Cereckronen in één dagdeel
– Gratis WiFi-netwerk
– ’s Avonds naar de tandarts
– Rolstoelvriendelijk
– TV kijken vanuit de behandelstoel

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube