Spoeddienst

Kiespijn spoeddienst

quaTand kent ruime openingstijden, maar kan natuurlijk niet altijd geopend zijn. Mocht u buiten onze openingstijden klachten aan uw gebit krijgen, dan kunt u terecht bij een waarnemende of dienstdoende tandarts uit de spoeddienst en/of waarnemingskring in de regio.

U kunt hiervoor het volgende nummer bellen: 0900 – 1012345. U wordt dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende tandarts. Dit gesprek kost 60 eurocent plus de gebruikelijke gesprekskosten.

Deze dienst omvat de gemeenten: Borger, Gasselte, Gieten, Rolde, Westerbork en Beilen. Het kan dus zijn dat u naar een ander dorp moet voor hulp. Neemt u contant geld, verzekerings- en identificatiepapieren mee. Houdt u rekening met een weekenddiensttoeslag en/of avonddiensttoeslag en een contante betaling. Pinnen kan in onze praktijk wel, maar is bij andere praktijken niet altijd mogelijk. U ontvangt bij ons een rekening, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.Vergeet uw legitimatie niet

Voor overige zaken kunt u op onze telefoonbeantwoorder een bericht inspreken. Houdt u er rekening mee dat de telefoonbeantwoorder pas na het weekend of een officiële feestdag wordt afgeluisterd. U kunt ons ook een e-mail sturen via het contactformulier.

Spoeddienst is er voor:

  • Acute, hevige (kies)pijnklachten
  • Nabloedingen, meestal na het trekken van tanden of kiezen
  • Trauma’s, dit zijn ongevallen waarbij tanden zijn afgebroken of er compleet uitgeslagen zijn. Bij een uitgeslagen tand, de tand terugstoppen op de plek waar de tand vandaan kwam en in de mond houden tot u bij de tandarts bent. De tand niet schoonmaken. Hier is wel snelle actie vereist en het slagen van deze behandeling is van verschillende factoren afhankelijk. Kijk op www.allesoverhetgebit.nl/tandletsel voor betrouwbare informatie en adviezen.

Een verloren vulling, zonder klachten, kan wachten tot uw eigen tandarts weer aanwezig is. Een losse kroon kunt u zelf voor nood terugplaatsen met vaseline.

Last van / problemen met je / uw beugel? Kijk dan op de pagina Ortho EHBO.


Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– Orthodontie: spark clear aligners en insignia
– Cereckronen in één dagdeel
– Gratis WiFi-netwerk
– ’s Avonds naar de tandarts
– Rolstoelvriendelijk
– TV kijken vanuit de behandelstoel

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube