Contact

quaTand praktijk

Als u telefonisch contact met ons opneemt krijgt u één van onze receptionistes aan de telefoon, waardoor het behandelschema van de tandartsen niet wordt gehinderd.

U kunt ons ook per e-mail een bericht sturen, bijvoorbeeld om een afspraak af te zeggen, een adreswijziging door te geven of om een vraag te stellen.

Indien de afspraak niet of niet tijdig (uiterlijk 2 werkdagen) tevoren is afgezegd, kan de vrijgevallen tijd in rekening worden gebracht.

Adres:

quaTand, praktijk voor tandheelkunde
Brink 15a
9461 AR Gieten

Telefoonnummer:

0592-261595

Buiten onze openingstijden kunt u een bericht op de telefoonbeantwoorder achterlaten. Indien u naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

In de middagpauze van 12:00 tot 13:00 uur kunt u ons, allèèn in geval van trauma en acute pijnklachten, bereiken op het spoednummer: 0592-264283

Voor actuele informatie over de spoeddienst, gaat u naar: ‘Spoeddienst’.

E-mail: info@quatand.nl

U kunt ons een e-mail sturen via het contactformulier, bijvoorbeeld om een afspraak af te zeggen, of om een vraag te stellen. Wij streven er naar u op dezelfde dag van een antwoord te voorzien.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de praktijkingang. Meer (openbare) parkeerplaatsen vindt u aan de overkant van de Brink op een parkeerterrein. Vandaar is het ca. 120 meter tot de praktijkingang.

Rolstoelvriendelijk

De praktijk is goed toegankelijk voor patiënten in een rolstoel. Indien nodig kan de patient in de rolstoel blijven tijdens de behandeling.


Bereikbaarheid

- Telefoonnummer 0592-261595
- E-mail via contactformulier
- Informatie spoeddienst

Service bij quaTand

-'s Avonds naar de tandarts
- TV kijken vanuit de stoel
- Gratis WiFi-netwerk
- Rolstoelvriendelijk
- Kronen in één dagdeel

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeCheck Our Feed