Kan mijn afspraak doorgaan?


Geachte patiënt,

Als patiënt van quaTand vertrouwt u op ons om veilig, vakbekwaam en verantwoord behandeld te worden. Nu de wereld te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om uw vertrouwde tandartspraktijk te zijn.

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat quaTand alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw gezondheid te beschermen. Graag willen wij u uitleggen wat wij in onze praktijken doen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

1) Wij volgen de richtlijn infectiepreventie, deze richtlijn hanteren wij altijd en is gericht op preventie van infecties bij patiënten.

2) Blijf niet zomaar weg. Laat het weten als je vanwege milde verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, verhoging tot 38 graden)  je afspraak niet kunt nakomen.  Verplaats je afspraak ook als je onlangs in Italië, China, inclusief Hongkong, Zuid-Korea of Iran bent geweest of contact hebt gehad met iemand die het coronavirus heeft.

3) Wij schudden geen handen en hebben OOK bij het verwelkomen een mondmasker op.

4) Wij hebben nog voldoende beschermingsmiddelen op voorraad.

We kunnen u verzekeren dat we dagelijks volgen wat de adviezen zijn van het RIVM, de GGD en de tandheelkundige beroepsorganisaties KNMT en ANT. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon door gaan.

Zie https://www.allesoverhetgebit.nl/…/coronavirus-heb-je-een-a…

Posted in Uncategorized

Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

- 's Avonds naar de tandarts
- TV kijken vanuit de behandelstoel
- Gratis WiFi-netwerk
- Rolstoelvriendelijk
- Cereckronen in één dagdeel

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube