Haijo Siegers

Functie:  Tandarts (Groningen 1989), Praktijkhouder

BIG registratienr.: 19023868802

Bij quaTand werkzaam sinds: Januari 2001

Verantwoordelijkheden: Algemene  Tandheelkunde met  affiniteit voor uitgebreide gebitsrehabilitaties, orthodontie, slijtage en esthetiek.

In 1989 heb ik de studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond.  Door gebrek aan werk in Nederland ben ik eerst in Duitsland gaan werken. In 1991 heb ik mijn eigen praktijk in Bonn geopend.  Toen de situatie in Nederland rond 2000 verbeterde, hebben mijn echtgenote en ik besloten terug te gaan. In 2001 heb ik in Gieten de praktijk van een collega overgenomen.  We voelden ons meteen thuis.

De combinatie van het technisch bezig zijn, het omgaan met mensen en het bedenken van oplossingen voor problemen, zorgen ervoor dat ik veel plezier heb in de tandheelkunde. Daarnaast vind ik het fijn om mijn eigen baas te zijn. Omdat je bij de opleiding tandheelkunde weinig over het runnen van een bedrijf leert, heb ik vanaf 2007 een 2-jarige masterclass gevolgd. Een soort bedrijfskunde opleiding toegespitst op tandheelkunde. Het professionaliseren van de praktijk en continu verbeteringen doorvoeren, geven mij veel voldoening en energie. Ik ben heel trots op het nieuwe pand, dat als resultaat van de masterclass in 2010 werd geopend. De missie die ik toen heb geschreven, is en blijft voor mij de grote drijfveer waarom ik het tandheelkunde en ondernemerschap nog steeds met veel passie uitoefen.

Als bestuursvoorzitter van een stichting voor na- en bijscholing voor tandartsen, bezoek ik niet alleen regelmatig cursussen als deelnemer, maar help ik ook mee met het organiseren daarvan.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister van tandartsen, indien u op de onderstaande link klikt, kunt u het overzicht van de gevolgde cursussen zien.


Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

- 's Avonds naar de tandarts
- TV kijken vanuit de behandelstoel
- Gratis WiFi-netwerk
- Rolstoelvriendelijk
- Cereckronen in één dagdeel

Social Media

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube