Elise Kranenburg

Functie:  Tandarts (Groningen 2020)

BIG registratienr.: 69928107102

Bij quaTand werkzaam sinds: Augustus 2020

Verantwoordelijkheden:  Tandheelkunde algemeen

Na het volgen van de zesjarige studie Tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit in Groningen ben ik in juli 2020 afgestudeerd.

Tijdens mijn laatste jaar van de studie heb ik extra kennis opgedaan in de restauratieve tandheelkunde, door stage te lopen in Zwitserland. Hierbij kwam het belang van nauwkeurig werken en handelen op basis van wetenschappelijke bewijzen tot uiting. Deze aspecten probeer ik eveneens in mijn werkzaamheden naar voren te laten komen.

Naast, dat ik de restauratieve tandheelkunde interessant vind, probeer ik mij breed te oriënteren. De veelzijdigheid van het vak en de verscheidenheid aan patiënten zorgen voor veel afwisseling. Na mijn stage bij quaTand, wat van beide kanten goed klikte, kon ik er mijn werkplek van maken.  quaTand biedt de mogelijkheid om mij verder te ontplooien. In combinatie met een kundig team en kwaliteitsvolle materialen is het een fijne werkplek.

Om mijn kennis te verbreden, zijn bij- en nascholingen voor mij essentieel. Ook ben ik naast quaTand in een tandartspraktijk elders werkzaam.


Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– Orthodontie: spark clear aligners en insignia
– Cereckronen in één dagdeel
– Gratis WiFi-netwerk
– ’s Avonds naar de tandarts
– Rolstoelvriendelijk
– TV kijken vanuit de behandelstoel

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube