Het pand

quaTand praktijk tandartsDe praktijk bevindt zich in het oude centrum van Gieten tegenover het vroegere Gemeentehuis van Gieten en achter het oude Raadhuis. De oude tuinmuur van het Raadhuis en de vele grote bomen in de omgeving creëren een sfeer van rust, beslotenheid en privacy. Vanuit de wachtkamer heeft u een mooi zicht op de molen.

Wij van quaTand willen transparant werken. Die transparantie hebben wij ook letterlijk genomen bij de bouw van ons pand. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het voor de mens goed is bij daglicht te werken. Het komt het welbevinden en de gezondheid ten goede. Verder verhoogd het de productiviteit en creativiteit.

quaTand praktijkWe zouden het liefst buiten willen werken, met de warmte van de zon en een verkoelend briesje. Helaas is dat niet mogelijk, maar qua beleving hebben we geprobeerd dat te creëren door als het ware een glazen gebouw neer te zetten in de mooie, rustgevende oude tuin van het voormalige raadshuis in Gieten. Zowel de patiënt als de personeelsleden kunnen volledig genieten van het bioritme van de natuur. Van de zonsopkomst tot de zonsondergang (en daarna). Van de heerlijke stralend blauwe luchten tot dreigende wolkenpartijen. Het vele daglicht in de praktijk komt ons welbevinden ten goede, en daarmee indirect uw behandeling.

De praktijk onder leiding van tandarts H. Siegers bestaat sinds 1991. In januari 2010 zijn we in ons nieuwe pand getrokken aan de Brink 15a. Het nieuwe pand is ruim opgezet met een moderne open indeling.  Meteen bij de ingang treft u de receptie aan. Hier kunt u zich melden, afspraken maken en de meeste van uw vragen kunnen hier beantwoord worden. U kunt de receptie dagelijks  telefonisch en/of  per e-mail bereiken zonder dat u het behandelschema van de tandartsen stoort.

Naast de receptie is een poetshoek ingericht, speciaal voor patiënten die rechtstreeks uit het werk of uit school komen.

In de wachtkamer kunt u indien gewenst een natuurfilm bekijken op een groot televisiescherm en elke maand ontvangen wij een nieuwe en ruime selectie aan bladen om door te nemen.

De praktijk heeft 4 volledig ingerichte behandelkamers, waarin onze 3 tandartsen, onze mondhygiëniste en de preventieassistentes hun programma afwerken.

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid direct voor de praktijkingang. Meer (openbare) parkeerplaatsen vindt u aan de overkant van de Brink op een parkeerterrein. Vandaar is het ca. 75 meter tot de praktijkingang.

Rolstoelvriendelijk
De praktijk is goed toegankelijk voor patiënten in een rolstoel. Indien nodig kan de patiënt in de rolstoel blijven zitten tijdens de behandeling.


Bereikbaarheid

- Telefoonnummer: 0592-261595
- Adres: zie contact
- E-mail: info@quatand.nl of via contactformulier
- Spoed? Zie informatie spoeddienst

Service bij quaTand

– Orthodontie: spark clear aligners en insignia
– Cereckronen in één dagdeel
– Gratis WiFi-netwerk
– ’s Avonds naar de tandarts
– Rolstoelvriendelijk
– TV kijken vanuit de behandelstoel

Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Youtube